dinsdag 19 juni 2012

Hoeraaa!!!

Op zondag kreeg ik al heel wat berichtjes en enthousiaste telefoontjes van mijn klasgenootjes, want... wij hadden gewonnen!
Op maandag zat iedereen trots in de ronde. Iedereen moest zijn verhaal doen hoe hij/zij ontdekt had dat we hadden gewonnen. Ook heel wat kinderen hadden het krantenartikel mee. Er heerste een echte 'Eefje-gekte!' op school.
Slechts enkelen waren niet op de hoogte.
Dat moesten we vieren! We dronken kinderchampagne uit echte glaasjes! Hera zei: We gaan tikken op Eefje Donkerblauw! En dat deden we... Santé!
Op Eefje Donkerblauw!



Net echt!
-Wanneer krijgen we nu onze prijs?
Eind deze week stuurt Uitgeverij De Eenhoorn onze prijs op. 
We zijn alvast benieuwd!
-De Uitgeverij houdt onze pakjes nog een hele tijd, ze worden uitgestald in hun hoofdwinkel te Waregem. In november zijn ze te bezichtigen op de stand van Uitgeverij de Eenhoorn, op de boekenbeurs te Antwerpen samen met de andere winnaars.
-Wat wonnen we nu precies? 100 boeken, een pop van Eefje Donkerblauw, een gezelschapsspel, kamishibaiplaten (Japans verteltheater: wij krijgen de platen maar niet het kastje, misschien wil een papa wel zo'n kastje voor ons timmeren!), de feesteditie van Eefje Donkerblauw, posters voor alle kinderen,...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten