woensdag 27 juni 2012

Arbeid adelt...

Vandaag hadden we een drukke dag voor de boeg... want we zouden kamperen en de jarigen vieren op woensdag. Maar eerst moesten we nog het één en ander voorbereiden. Enkele kinderen gingen aan het werk voor het maken van de kronen (voor het feest op woensdag). Ze wilden dat ik een toren vouwde maar Kobe wilde een eigen ontwerp en dat kunnen we alleen maar toejuichen.


En daarna gingen we aan de slag met de voorbereiding van ons avondeten. Groenten schoon maken en snijden. Om wortels te snijden moet je sterke spieren hebben, zei Tuur. Ik heb hele sterke spieren, zei Angel, ik ga helpen.

Dus gingen al onze gespierde lui, aan de slag met de wortels (en de andere groenten). Enkelen concentreerden zich vooral op het eten van de wortels.
Tuurke vergat in al zijn enthousiasme zijn plankje, maar herpakte zich even later.
Snel opruimen en tijd voor de picknick. Het weer hadden we alvast mee! Een groot zeil meenemen en we installeerden ons op de natuurspeelplaats. Goh, dat is gezellig zei Hera! en dat was het ook, met zijn allen rustig, weg van alle anderen. Knus bij elkaar in de zon. Smakelijk!

Enkele sfeerfoto's:












Geen opmerkingen:

Een reactie posten