maandag 11 juni 2012

Heel wat plannen...



We zaten nog met wat plannen: een klasactie en kamperen (vooral dat laatste staat al lang op ons verlanglijstje). 
*De klasactie: In de ronde kozen we uit de lange lijst ideetjes die Myrthe, Kato en Eline hadden gemaakt. Het moest ook niet te moeilijk zijn. Vlug te maken en niet te lastig zodat we het konden vol houden als we er veel mogen maken.
We besloten ook met een bestellijst te werken, zo kunnen we alles vooraf maken.
We doen dit volgende week op maandag, dinsdag en donderdag. Maak alvast je vrienden en familie warm. Meer nieuws volgt later. Morgen gaan we al eens de receptjes proberen om te weten hoeveel cakjes en wafels we uit een portie deeg krijgen en hoeveel dat moet kosten.

*Kamperen: op dinsdag 26 en woensdag 27 juni gaan we kamperen in Elverdinge, in de tuin van oma en peetje (Basiel) met tenten. Zijn er mama's en papa's die ons willen voeren, die willen blijven overdag of die komen helpen met het eten en het slapen gaan s'avonds of die op woensdag onze tenten kunnen helpen opruimen? Laat me iets weten. De drie jarigen van juli (Amber, Eva en Basiel)  zullen we dan vieren en ze willen graag een spel. Kobe vieren we ook want er was nog geen tijd voor zijn feestje. 
Meer info volgt later.'k Zou wel graag op tijd weten of ik vervoer of hulp genoeg zal hebben. MERCI! (alvast)

*Op dinsdag(morgen) is er fietsen bij Anja. Sorry, voor het laattijdig verwittigen, ik was niet op de hoogte.
*Volgend jaar komt er nieuw kindje in de leeftijdsgroep van het derde kleuter. Tiebe, komt woensdag al eens kennismaken met de derde kleuters. Welkom Tiebe!
*Op donderdag 28 juni is er komen eten (met de hele school) en zoeken we ouders om te komen helpen een kookgroepje te begeleiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten