woensdag 7 maart 2012

Afsluit thema muziek!

Voor de vakantie hadden we het over muziek. We hadden dit niet echt kunnen afronden omdat ik naar het ziekenhuis ging. Toch blijft muziek nog leven. We hebben dit besproken in de ronde en besloten dat we op donderdagnamiddag ons thema gaan afsluiten. We maakten samen plannen: Milo C. stelde voor om fanfare te spelen en een toertje ergens te doen. Ja! zei Angel, een toertje rond de wereld. Dat vond Myrthe supergrappig: 'het zou beter zijn een toertje rond de school, anders zijn we niet terug voor Linda'stijd'. Het moet wel met zo'n pet als van de postbode zijn, vond Basiel.
Dus wordt er op donderdag geknutseld aan de petten, gaan we nog wat overleggen en plannen hoe we onze stoet gaan doen, en dan... op stap!





Na de middag, hebben we afgesproken hoe we het zouden organiseren.  Daarna op stap! Allemaal in een lange rij al spelend. Bij elke klas gaven we een optreden waarbij we goed moesten kijken naar de dirigent. We varieerden ook van luid naar stil en omgekeerd. Onze Levensboomfanfare was een groot succes in alle klassen. Onze kinderen glunderden van trots! Ze verlangen er al naar om op het forum op te treden. Dan doen we iets anders.
Geniet mee van onze foto's.
Waarschijnlijk de mooiste en knapste fanfare van het land. Ze waren alvast apetrots!

Ons optreden bij Joke!

In de klas van Marieke.


Als afsluit in de turnzaal.

1 opmerking: