dinsdag 7 februari 2012

Kleuterglibberen.

Deze morgen was het dan eindelijk zo ver! De kleuters zaten nerveus en enthousiast in de ronde. We vertrokken naar Gullegem en waren alleen, de hele ijspiste voor ons! enkelen zetten voorzichtig een stapje op het ijs maar waren al snel aan het glijden. Anna en Gladys hadden nog nooit een ijspiste gezien en waren eerst wat onwennig maar genoten al snel van de ijspret.
We werden getrokken door de mama's en oma en begeleiders die mee waren. Toen we het kouder kregen, gingen we zelf trekken en lopen.  We maakten zelf een trein van sleetjes. Na een uurtje gingen we naar huis want de voetjes kregen toch wel koud. Amber had het de hele tijd koud en was echt heel blij dat we naar huis gingen. Milo C. wilde nog blijven, 't was te kort. Basiel had reuze honger. Op school aten we peer maar daar kregen we niet warm van. K-trien ging stiekem wat soep scheppen uit de pot van 's middags. Hoh dat deed deugd! En wat vonden jullie nu van het kleuterglibberen. Heel leuk, klonk het in koor...maar wel koud aan de voetjes!
We bleven heerlijk binnen de rest van de voormiddag, met een potje soep in de buurt.




Filmpje door Joke (Kobe).

1 opmerking:

  1. Leuk alle ervaringen die Anna opdoet bij jullie en in Belgie in 't algemeen: voor de eerste keer in de sneeuw spelen, voor de eerste keer op een ijspiste,...Blij te zien dat ze ervan geniet. Bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen