woensdag 15 februari 2012

Gelukkige verjaardag Nina

Onze verlegen Nina werd 5 op Valentijn! Nina staat niet graag in de belangstelling maar vandaag wel, ze genoot met volle teugen! Ook de muzikanten die langs kwamen speelden een liedje voor haar! Bakken is bij ons altijd een succes. Er werd gekneed, gerold en versierd! We smulden van de heerlijke koekjes (ondanks het feit dat K-trien 1 van de 4 plateau's liet aanbranden. Onze koekjes vielen nogal groot uit, maar ja, dan kan je ze beter versieren! Smakelijk!
Nina knipt de bloem open en Liv kijkt of het in orde komt!

Ik heb nog nooit een ei gebroken, zegt Eline. O, ik zal het wel tonen, zegt Nina. Bij Myrthe ging het ook vlotjes.


Gezellig onze koekjes versieren met de leuke vormpjes die we als klascadeau kregen. Even proeven, denkt Elle.

Liv en Elle wilden een hoed maken voor Nina. Met veel roze, zei Nina, en een beetje paars mag ook. O, en een klein beetje rood ook nog, wil ik. Liv en Elle gingen zo op in hun werk, dat ze zelfs niet in de gaten hadden, dat ze op de tafel beland waren!

Nand versiert heel precies zijn koek. Nina keurt de baksels.

We zongen vrolijk: happy birthday. Maar helaas we hadden geen vuurtje.  Inge was op bijscholing en K-trien had haar handtas thuis vergeten. Nina doen we alsof? We telden tot 5 en Nina blaasde hard op de Kaarsjes. Toen we zeiden, waauw Nina, alle kaarsjes zijn uit; moest ze heel hard lachen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten