donderdag 29 september 2011

De hondenshow 2

Heerlijke drukte in klas, want we willen ons goed voorbereiden voor de hondenshow. Welke kunstjes willen we? Oren en staartjes afwerken, naambordjes op ons hok. En vooral veel kunstjes uitproberen. Wat trekken we aan? Wie gaat ons shminken. En dan is het eindelijk donderdag! Na elke speeltijd vind ik een lege ronde, even zoeken... ja natuurlijk, ze zitten weer in hun mand omdat ze hopen dat het nu is. Grappig!
We oefenden wat losse kunstjes en zetten die in een bepaalde volgorde en zo kregen we onze show. Heel losjes en zonder veel tralala.
De mama van Eva kwam ons shminken en Lemmy kwam meehelpen.
En dan was het eindelijk zo ver! Iedereen deed zijn uiterste best om mee te wandelen(Angel en Hera), pootje te geven en te zitten(Nina en Liv), snuffelen naar een bot (Nand en Basiel), door gekruiste benen stappen (Jasper en Kato), rollen ronddraaien (Myrthe en Rosalie), een bal pakken (Milo C. en Lucas),door de hoepel (Kobe en Eva), sluipen onder een stok (Tuur, Milo H. en Amber) en blaffen als er een boef aan komt (Elle en Elien). Alle hondjes kwispelden nog even met hun staartje en kregen niet enkele een hondenkoekje maar ook een (kippe)boutje.
Kort maar goed. Ze deden het prima! Een hondenschool om trots te zijn met een tevreden trainster.
Enkele mama's vonden dat ze wel heel erg braaf in die mand zitten, en vroegen dan ook of die mand zo snel mogelijk mee naar huis kan.  Of dat thuis ook zal lukken weet ik niet.
Nog een ferme bravo voor Lemmy, Kelly en alle kinderen!

Foto's van de show zelf, die heb ik niet. Daar ik ook mee deed met de show. Hebt u er genomen? Stuur ze dan graag door!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten