donderdag 29 september 2011

At ease...

Na een heel drukke week, doen we het volgende week wat rustiger aan. En toch staan eral enkele dingen gepland:
-maandag krijgen we een klein hondje in hok op bezoek in klas. Want een thema over honden zonder een hond gezien te hebben, dat kan toch niet! We kregen alleen grote honden in de aanbieding en dat zagen we niet zitten. Maar Hilde (Fien) komt met een kleintje.
-Liv neemt ons dinsdag om 9u mee naar de tuin van een vriend om noten te plukken en naar de dieren te kijken. We komen terug naar school rond 10u30. We gaan samen met de klas van Nele. Wie kan rijden, A.U.B.?
-We hebben volgende week donderdag bezoek van de mama van Hera en Titus. Titus krijgt een badje in onze klas en een propere pamper.
-We nemen de tijd om heel wat dingen die we eens willen doen, nu te doen met zij die willen. Allemaal dingetjes die uit de ronde komen: zoals een tekenboek maken, kleuren met cijfers, een papa die gitaar komt spelen,...
Eline vertelde over haar papa die heel goed gitaar kan spelen. Het leek ons leuk hem eens uit te nodigen. Haar papa vond dit grappig want de enige keer dat hij gitaar heeft gespeeld was om 3u s'nachts op zijn vrijgezellenfuif. Gelukkig stond de mama van Kato in de buurt en Kato's papa kan echt gitaar spelen. Hij komt enkele liedjes in onze klas spelen,...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten