donderdag 19 april 2012

De kermis voorbereiden...

Deze morgen kozen we onze kraampjes uit de voorstellen van dinsdag. Enkele kinderen wilden meteen aan de slag gaan. Onze kermis gaat door op dinsdagnamiddag maar we hebben nog heel wat werk voor de klas van Nele en die van Marian/Marieke op bezoek kunnen komen!

Myrthe en Rosalie maken een prachtige tekening met stift en waterverf. Ze willen deze uithangen en aan alle ouders vragen of ze nog knuffels of speelgoed te veel hebben voor onze kraampjes. Het moment dus om uw zolder op te kuisen!

De kinderen willen een gooi-tent. Ze tekenen een octupus op een stuk karton. We pasten of het hoofd van Yf door ons gat kan. Daarna alles mooi versieren. Dinsdag zal Yf zijn hoofd hierin steken en mogen we met sponzen achter het hoofd van de octopus mikken.


Elle en Hera maken een naamkaartje voor het viskraam en ze zochten ook al het materiaal bij elkaar.



Waauw!

Hier zie je Vlekkie het konijn. We maakten hem uit piepschuim en zullen achter hem schieten met pijltjes. Want een schietkraam wilde iedereen er echt wel bij!
We hebben echter nog veel werk: een draaimolen, een oliebollenkraam, touwtje trek,...; maar het zorgt alleen maar voor sfeer in klas!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten